Poster - Fashion Body no.10 21x30cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
40x50cm, röd ros, oljemålning på duk

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Fashion Body no.7 40x50cm
Poster - Röd woman no.2 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Do more of what makes you happy No.19 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Do more of what makes you happy No.9 21x30cm
Poster - Rött hjärta No.3 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Brüder Mannesmann Bits- och hylssats 24 delar 29700

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fototapet World Map Wood Planks

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - I love you älskling 30x40cmDELTACO Vägguttag utanpåliggande UTP 1XRJ45, Cat6 (VR-33)vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Charlie and the Chocolate Factory - Willy Wonka (Depp)
Poster - Kanin Love yourself - 1 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Woman illusion Fashion Royal init No.1 21x30cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - I love Chocolate No.2 30x40cm
Dammsugarpåsar Siemens VSZ 40000- VSZ 49990
Poster - Ananas Topical Water 30x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetRanex by Smartwares RX1010 Stolplykta 230V RostfriKönig Induktionsplatta 2 000 W, touchkontroll, slim line (KN-INDHQ Dammsugarpåse Electrolux Lux Royal (W7-50567/HQN) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Smink mix 30x40cm
Poster - I love Royal init music Sosa No.1 40x50cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Buffel - Svart vit 30x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Fototapet Window Path Beach Sand Nature