Poster - Hjärta Geometri No.3 21x30cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dammsugarpåsar Euroclean UZ 920

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Fasett 9015-1099
Dammsugarpåsar AEG K4200

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEd Hardy Poster Japanese chart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Nilfisk Extreme X250
Dammsugarpåsar Electrolux Ingenio Z 2570

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Hjärta Geometri No.4 21x30cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fototapet

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar Miele Rubin 1400Dammsugarpåsar Miele Meteor Compactvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Fåglel och gren i sammet med strasstenar, Väggdekor
Fototapet New York by Night - en kvalitetstapet till marknads bä

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fototapet Sunlight Mountai- en nonwoven tapet till marknads bäst

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Daewoo RC 160
Grytvante
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3322

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Hoover S 4174Dammsugarpåsar Samsung SC 6160Dammsugarpåsar Hoover Compact S 3298 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Numatic RSV 200
Poster - Vit Hourse 40x50cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Foma W 12 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Self Portrait, TINTORETTO, Jacopo,50x40cm