Pärm - Dansk - B: 50 mm - Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dammsugarpåsar Electrolux ZCE 2200

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Skärmaskin Cricut - Portable Trimmer - 12"
Dammsugarpåsar Euroclean UZ 930 (Euroclean)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDammsugarpåsar AEG Comfort 1104 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Nilfisk Aero 20-11
Dammsugarpåsar Electrolux Z 335

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Nilfisk GD 1010

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vas av horn

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar Electrolux UmoriginDammsugarpåsar Electrolux Z 2600vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Nilfisk G90 Allergie Vac
Dammsugarpåsar Miele Exclusive S371

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fototapet i 3D - Solnedgång i Istanbul

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar AEG Vampyr 5000 till 5999
Fåglel och gren i sammet med strasstenar, Väggdekor
Dammsugarpåsar Hoover S 4334

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Hoover S 4214Dammsugarpåsar Samsung SC 7200 till 7299Dammsugarpåsar Hoover purepower tpp 2320 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Miele ACTIVE TEAM
Dammsugarpåsar Numatic NV 200

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Rowenta RB 50 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ruccola Vild ca 3000 st frön