Kristina adventsljusstake mässing


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Matservis VM24 - 16 delar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Volta Bolido 4500 till 4595
Serie LED nät 90 ljus 2x1m svart kabel blå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenConsani - Java dreams Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Karta över Uddevalla, Bohuslän
Kristallplafond

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Palettblad wizard Coral sunrise 15 frön

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
10 röd gummi sedelräknare nr 6

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lyxiga Servetter Guld - 40x40 cm - 20 stTrippel drömfångare 40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Fjäril 3D med magneter 12 st / förp natur höstfärg
vidaXL Bäddset 3 delar blommor 240x220/80x80 cm beige

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Twilight - New Moon - Woods

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Badrumsmöbel 3-delar
Spegel i guld, yttermått 44x54 cm
Retrotavla (15x21cm), Pin-up ölreklam

På tisdagen godkände ministerrådetTV Led slinga 14.4W 60 LEDs SMD 5050 USBSegelbåt, 59x48x11 cmStående Text Mormor du är bäst den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
[too-wah-leht] Toalett Väggord
Karta över Karlsborg, Västergötland

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBatteridriven Ljusslinga med turkosa pärlor 20 LED anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

QiQuan - Guldfärgat Emblem 10-P