Dammsugarpåsar Bosch Excellence 1300


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Women with röd rose svartvit 30x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Bosch BSC 10-BSC 19 Casa
Poster - Woman illusion Royal init 21x30cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren2 Piece Ramekin Set Vit Porcelain Serving Bowls Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DYMO S100 Paketvåg 100kg (S0929030)
Handmålad oljemålning på duk, 90x120 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
MOVEMENT Matstol Grå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Löpare Deer

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Pride Rainbow No.1 21x30cm56cm CLASSIC COUNTRY GARDEN FLOWER BICYCLEvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
GastroMax Tetång 15 cm
Poster - Blå undulat Svartvit 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Ananas Topical Sky 21x30cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Papegoja barn 30x40cm
Trädekorationer - Kaniner - 34 x 25 mm - 75 mixade
König Inomhussiren för SAS-CLALARM10 och SAS-CLALARM05 (SAS-CLAL

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Pingviner vinter 21x30cm123 Piece Household Tool Kit Aluminium BriefcasePoster - I love Royal init music Sosa No.1 30x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ranex by Smartwares Classico Lyktstolpe 230V 125cm
Poster - Ananas Guld Grön Tropical 40x50cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPhilips Halogen Std E27 42W (55W) 10st anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

DeWalt Metallborrsats HSS-G 19 st (DT5923-QZ)