HQ LED-vägglampa för utemiljöer, kubformad, antracitfärgad (HQLE


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Wood Buddha Head Figurine Decorative 70cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Nexa IPT-1502 Väggsändare Ute 2-väg
Abstrakt, handmålad oljemålning 150x100 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Röd woman 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Round Serving Plate with 3 Dishes
Poster - Women with röd rose svartvit 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Fashion Body no.3 30x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - You cant buy happiness but you can buy No.4 30x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - I love you älskling 40x50cmKönig IP-P2P-kamera för inomhusbruk, fjärrövervakning, 360 (SAS-vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Fashion Body no.4 30x40cm
Utomhusgrenuttag, 2xCEE 7/4, 1x CEE 7/7, 1,5m kabel, IP44, svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Pride Rainbow No.1 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 56cm CLASSIC COUNTRY GARDEN FLOWER BICYCLE
Dammsugarpåsar Siemens VSZ3XTRM
Poster - Australia Kompass - Svart vit 30x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Worldmap 30x40cmValueline 3-vägs schuko-förlängningsuttag 5,00 m kabel svartPoster - Body 40x50cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Xavax Dammsugarpåse Ae 05
DELTACO Grenuttag med 10xIEC C13 uttag, 1xCEE 7/7, amp.meter, sv

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Merely Monroe no.1 30x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Siemens XXX Speedy