Maison Terrin - vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
CANISTER ROUND CREAM SET OF 3 TEA COFFEE SUGAR FOR YOUR KITCHEN

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Flasköppnare G-klämma
vidaXL Rullgardin bambu 100x220 cm naturlig

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVaser, H: 10 cm, vit, 6st. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt YATO Karosserireparationssats
vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm beige

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Gusta 2-i-1 Kolgrill och rökare svart 03251000

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Refill laminering, B: 21 cm, magnetisk, 3m

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Crowning with Thorns,Tintoretto,60x40cmServetter, svart, stl. 40x40 cm, 60 g, 20st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Blomma för dagen
Klädnypor, L: 30 mm, B: 3 mm, björk, 100st.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bordslöpare, lila, B: 30 cm, Nät, 10m

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Exzenter polermaskin 710W
Apoteksflaska, H: 16,5 cm, dia. 11 cm, 6st., hålstl. 2,6 cm
Easy Action Softgrip® Micro-Tip® , L: 16 cm, micro spets, 1st.

På tisdagen godkände ministerrådetHandstans, hålstl. 5 mm, Heart, 1st.Tall A ljusstake vit 7 LED 63 cmvidaXL Konsolbord MDF vit och gråbrun den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Stagtråd 25 m stål grå
Balkongsolfjäder beige

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJulgran - H: 18 cm - dia. 5 cm - Poppel - 1st anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Trådrullar, H: 50 mm, dia. 30+48 mm, 10st., hålstl. 10 mm