Poster In the end we only regret the chances A4


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lila mosaik insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meter

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Panter i grön
Poster - Palmblad mix no.1 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren1 / 2x1 / 2 tums bsp för manschett röranslutningsarmatur Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster husvägg och trappa, 50x70 cm
Abstrakt oljemålning på duk, 170x100 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
En kattfamilj

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster Family all because two people... A4

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Träram i guld innermått 90x120 cmKanvas tavla, abstrakt ingår 2 delar, 100x50 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Ett hjortpar i gult
Gatukvast

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Yrkespensel 20 mm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 2 Trädgårdsstolar anracit/svart
Matta Bali Grå 70X200
Poster vågor mot klippa, 50x50 cm

På tisdagen godkände ministerrådetHäftapparat - LånghäftandeSkulpturPoster röda naglar och läppar, 50x50 cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Duschränna i rostfritt stål 80 cm
6 vintage dekor liljor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMatta Tom Blå 70X200 CM anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster Family Svart vit A4