Fjärrstyrt flygplan Junior Knows 9141


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Romantisk keramisk Chokladfondue hjärta, Fonduesats för 4 person

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Remote control car Junior Knows 9219
Briv förtältsmatta M 250x400 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAvento fitness-/pilatesmatta ljusblå/ljusgrå 41WB Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Svarta sneakers, 5 cm höga sulor
Väggdekor väggord väggtext God natt & Sov gott

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Radiostyrd Skopis

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Väggdekor - Kära fåglar på kvist STOR

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Teddykompaniet Pappa ÅbergYuneec Drönare Typhoon H RTFvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Night Mission med fordon
Martinex, Labyrint Flip (SE)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Teddykompaniet Diinglisar Mobil Giraff/Tiger

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kids Concept, Xylofon, Grå
Radiostyrd Hjullastare med fungerande metallskopa - 360mm
Återanvändbara Nespresso Kapslar

På tisdagen godkände ministerrådetFjäderhjärtaLjusstake, Felicia, guld, 19,5 cmLED-slinga Småljus 30 lampor 3,2 meter den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Maria Berntsen Season Grand Ljusstake Stål
Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Hjärta rosa

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBloomingville Bordslampa Vit 18x50 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Monopol Classic (2017)