Exklusiv Tavelram i Guld färg Storlek 70x100cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Landscape with a Rainbow,Peter Paul Rubens, 60x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Fototapet / Foto Tapet Ile Tropicale - väggdekor som gör skillna
Dammsugarpåsar Electrolux Z 60

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDammsugarpåsar AEG Exquisit 200 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar AEG Comfort 1100
Dammsugarpåsar Electrolux Z 306

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Skärmaskin Cricut - Portable Trimmer - 12"

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Fasett CH829-120

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar Electrolux PrestigeDammsugarpåsar Daewoo RC 609 (D)vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Nilfisk HDS 1005
Dammsugarpåsar Daewoo RC 3204

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Non-woven Fototapet Space Ship - en rolig barntapet till marknad

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Fototapet Vit Horses- en nonwoven foto tapet till marknads bäs
Dammsugarpåsar Fasett EVC-209
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 4002 Super

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3126Dammsugarpåsar Hoover TF 4195Dammsugarpåsar Hoover Matador den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Miele ACCU NOVA + SAB
Dammsugarpåsar Allaway PM serien

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Husky Compact anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

The Birth of the Virgin,Carlo Saraceni,80x40cm