Poster - Body 70x100cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Portrait of Mrs.Hastings,Amedeo Modigliani,55.6x45.5cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL Pallar 2 st stapelbara metall vit
Philips myBathroom Drops Vägglampa (340551116)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLandscape with a,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,29.5x42.3cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Elena Povolozky,Amedeo Modigliani,64.8x48.8cm
The Iceberg,Fröderic E.Church,50.8x76.2cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Premium kök badrum vägg högflödesventilator 120mm standard

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL 3-i-1 Sprutpistol Rengöringsset

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Return of Judith to Betulia,Sandro Botticelli,50x40cm ny03Skrivbok Berlinvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Röd heart love 50x70cm
Poster - Jag älskar dig med hjärta No.18 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Venus,CRANACH Lucas the Elder,60x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Music party in Petworth,Joseph Mallord William Turner,50x40cm
WallArt Väggpanel 3D Maxwell 12 st GA-WA22
The Feast of Esther,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Flamingo Forest 50x70cmPoster - COCO Marmor No.4 21x30cmPoster - Fashion No.6 21x30cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - COCO grå fade No.3 40x50cm
Eastern Point Light,Winslow Homer,24.4x34cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTavla Star Wars Rey BB-8 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ubbink Shishi Odoshi fontän i bambu