10 x rostfritt stål slangklämma clips - jubileumstyp 32-50mm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Skära - 33 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Stolsöverdrag i polyester ej mönstrad beige
vidaXL Lastspännare med spärr 10 st 0,4 ton 6mx25mm orange

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Nätstängsel 0,8x25 m grön Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kvalitetsvägg kök badrum fläkt extraktor 120mm standard
Kvalitets vägg kök badrumsventilator 100mm standard prim

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Jaguar Bardispenser

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
DiteCleanHomba Navigation, 5 gånger bättre sug och kartfunktion

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Polygrip 125 mmvidaXL Plisségardin 70x125 cm gräddvitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Shell Bardispenser
vidaXL Diesel injektor extraktor M8 / M12 / M14

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Karta över Tving, Blekinge

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Bordsöverdrag 2 st 60 cm stretch antracit
vidaXL Gardiner i voile 2 st 140x175 cm gul
3/4 "vattenventil kvinnlig x hane med flänsmutterfjärilhandtag

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Påslakanset i bomullssatin 3 delar 240x220/80x80 cm vitvidaXL Plisségardin 90x150 cm cremevidaXL Stagtråd 25 m 1,4/2 mm stål grå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Matstolar med slimmad design 2 st brun
Dammsugarpåse ES01

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st med öljetter 135x175 cm turkos anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Svävande hylla glas 90x10 cm 8 mm