Pappersassietter Blå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Gardiner 2 st broderade skira 140x175 cm vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pappersassietter Kvadrat Bruna
vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm gräddvit

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKylskåpsmagnet ”HARLEY-DAVIDSON GARAGE” Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Omaggio vas pearl 20 cm-mellan
Mini USB-rengöringsborste / Dammsugare - Gul

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Professional Hand Saw 550mm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
7pc Contractors Paint Brush Set

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bondböna Vroma 4 fröKylskåpsmagnet ”HARLEY-DAVIDSON GENUINE OIL”vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Bäddset 3 delar 240x220/80x80 cm lilarutigt
Kylskåpsmagnet retro, ”MINI PARKING ONLY”

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ljuslykta Vit med fat

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Klädnypor, L: 48 mm, B: 6 mm, björk, 50st.
20 Litre Solar Shower
Glasfat, Avlångt, stl. 27x13 cm, 12st.

På tisdagen godkände ministerrådetÄrta/Märgärta Alderman 50 st frönKista, stl. 6x9x6 cm, Kejsarträd, 3st.Ikonplatta, stl. 18x22 cm, Kejsarträd, 1st. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Bordsöverdrag stretch rund 2 st krämvit 180x74 cm
vidaXL Madrassöverdrag 2 st 120x200-130x200cm bomullsjersey Vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMosaik, stl. 1-5 cm, 60mix. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mustasch Isform