Bröllopsfigur Brudpar 50 Guld


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pappersassietter Höstlöv

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Ozen adventsstjärna på fot 55cm grå
Droppkork i Plast

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLaundry and Ironing Set Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Svetsaggregat 200A MMA Pinne
Blomma för dagen

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Stående Stjärna Twinkle Twinkle

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Good Morning Bäddset 2036-P MILITARY 135x200 cm grön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Gunghäst, H: 13,5 cm, L: 13 cm, plywood, 1st., B: 2 cmSkattkista, stl. 21,5x15,8x10,6 cm, inv. mått 20x14x9 cm, Kejsarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bordsduk Magi
Begonia "Sun Dancer Apricot" 12 frön

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Balkong-insynsskydd, variant 2 90 cm vit/blå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Trädgårdsstolar 2 st konstrotting aluminium svart
Bordsduk Papper Röd
Good Morning Bäddset 2033-P HESTA 135x200 cm flerfärgat

På tisdagen godkände ministerrådetWellington Boot Bag Welly Mud Clean WaterproofPaper Napkins GOLDEN FAWN - 16 Christmas Birthday Party Napkins17th century world map - 1600-tals världskarta den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kylskåpsmagnet retro, ”GIN TONIC”
Häftklammrar, stl. 24/6 , B: 12 mm, 10x1000st.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKlädnypor, L: 48 mm, B: 6 mm, björk, 20st. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Champagneglas av Plast Gröna