Alu servohållare 2-växlad MB Arocs 1:14 Carson Modellsport 500907592 1 st

Väggdekor väggord väggtext 2st Hångelhörnan+ Kärleksnästet

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Soya - Nari 1, Ljusbrun

VILA Vit S skjorta, VitPoster - Kotte A4 21x30cmOnly - onlAnna LS Top, VinrödVila - Vileorana Shirt, Rosa

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Vila - Viatetsy SS Top, Svart( Väggdekor ) Par PanterSoya - Nari 1, VinrödVäggord - Du vet väl om...ONLY PALENCIA blus, BlåSoya - Marica 26, OffvitOnly - onlAlberta Knot Top, RosaLjushållare vägg Fin dag

Tack ❤

Min tid är nu

Xantia Ljusstake 1 ljus Svart
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Gripsholm Duk Ammi 145x300 ljusgråSmiley kortärmad body, stjärnor, 86 clVin accessoarer i 5 delar

Husdjurens hemliga liv, Pyjamas, grå med ceris byxaPJ Masks Pyjamas marinblå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 LEGO Pyjamas blå

Retro Jul Papperslöpare

Barnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, GiraffOscar of Sweden Dark Indigo Print SkjortaSelected Preston Skjorta, Svart

Selected John skjorta, Ljusgrå
1537437987500

Korkskruv kopparfärgadKonstgjorda blommor bukett pioner antikvita/rosaPoster - Cirkel med linjer marmor 40x50cmVäggdekor - BlommorCrocs Genna II Girls LightrosaSorel Kinetic sneakers, svart m. vitSorel Explorer 1964 vinterstövlar, GrönHavaianas Kids Minions Lightblå

Cottonlights ljusslinga - LatteKoppel/ handukshållare - 3 kroks LabradorWinx Club Tynix Mini Magic Bloom Doll with TransformationDjeco, Badrummet

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Hello Kitty Mjukis Gosedjur 17 cm Gul/TurkosTY, Bubbles Elefant, Grå 15 cmZootropolis Judy Hopps Gosedjur 18cmRAVEN QUEEN - Ever After HighBäddset - Påslakan Snöskoter

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Pj Masks - Romeo Gosedjur ! PyjamashjältarnaVäggdekor väggord Together we make+HjärtI väntans tider

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Twister RefreshPhotosynthesis (Svensk version) - Brädspel

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Small World Brädspel (Svensk)Poster A3 30x42cm Örebro

Bloodborne: The Card Game BrädspelPoster - Hollywood ram 30x40cmMusee - Brädspel

First Martians: Adventures on the Röd Planet Brädspel Spel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

40 LED DROPS Ljusslinga för av flaskor mm, TIMER dekoration DEW otqwmw3004-Ljusslingor

Produktnummer: 11025493

Batterdriven ljusslinga med 40 stycken LED dew drops. Slingan är silverfärgad och ljusen är varmvita. Batteriboxen är formad som en tub för att passa tex i glasflaskor. Mycket användbar slinga för dekoration. 

Flaskbelysning med 40st små lampor med varmvitt sken.

Sänk ner lamporna i den tomma flaskan och sätt batterihållaren som kork i flaskan.

Av- och påknapp finns i den övre änden av "korken"

Belysningen har timer som gör att den lyser 6 timmar och är släckt i 18 timmar.

Drivs med 1st AA-batteri (medföljer ej)

Brinntid: ca 200 timmar

Längd: ca 200 cm

Spänning: 1.5V

Effekt: 1.2W

Meningen med hela skiten…

Alga, Sällskapsspel, Stop the Chrono Bomb

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Britax, Liggdel, Smile 2/B-Ready/B-Motion/B-Agile, Wine RödPrince Wheeliam - Bentley - Cars 2 bilar Limiterad utgåvaPanna gjutjärn 25 cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Relags SittunderlagEspandrillos EMMA bronze, Brun

Ecco Cruise 84166351707, Dam, SvartProfessional Inkjet High Gloss A4 Fotopapper 50stPoster - Afrika elefant karta 2 21x30cmLed-slinga med Bokstäver och Nummer

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Reebok Royal Classic Lthr WP M49995, Herr, BeigePlatta Reflektiva 7.0 OrangeLED-downlight Dimbar Warm Vit 5WTårtfat - Gulli - Blått -Stor

Boken finns att köpa här.

Hörselkåpa Moldex M5

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Mjuk Nalle 70 cm sittande brunBRIO, 34017, FlipperspelAffisch Poster Emoji Peach Persika Rumpa Booty 33x48

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster A4 21x30cm Being Nice
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Tårtfat Gulli - Svart - LitenTomte tyg brun 71cmJulgranskula Grön Anneli
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Julgranskula Grön FilipJulgranskula Rosa JohnJulgranskula Grön Mattias4Living Matta "Louvre" 160x230 cm Vit
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bakmatta Kavelmatta i silikon 27 x 38 (Färg: Orange)Dekorationskvist LED en vit och en röd kvist
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Gula blommor 50x70cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Flamingo Shine no.2 21x30cmGrönt te : Kinas gröna guld 9789151846408

Over and out.

Klara