Andningsskydd helmask ohne Filter 3M 7907S

Växelmotor 12 V/DC MFA 919D61 6:1

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Larm för dörren mot inbrott

Elmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 8300 rpm Varv: 50Bröd-/Fruktkorg Brun 28 cm6-kanals mottagare Spektrum AR6600T 2,4 GHz9-kanals mottagare Spektrum AR9350 2,4 GHz

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Väggdekor/Väggord Alltid vid din sidaTavla i trä med hängareMultiplex SMART SX M-LINK Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 5 inkl. mottagareReservdel Reely 336094C Vattentät 15 kg styrservo5-kanals mottagare Carson Modellsport Reflex PRO 2,4 GHzRengöringsborstset Muc-Off Brush Set 3 3 stRos med Nalle till Alla Hjärtans DagImmersion RC Antenn Spironet V2 5,8 GHz RHCP Stubby

Tack ❤

Min tid är nu

FC Barcelona Badlakan Handduk 140 x 70 cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ängel flygande. SilikonformFilt Athens, grå3 st stjärnformade Kakmått.

Lampa Per Vit/MässingBordslampa mässing MUNDO

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Taklampa vit MARONNE XL

Knipex 98 65 40 Elektrikerhandskar Storlek 9 1 par

Hanaskog Plafond 30 cm Guld/MC MarkslöjdVävda Korgar 3 stväggdekoration/tavla/strandfilt/bordsduk/sängöverkast - Mandala

Pepparkaksform, Kungakrona
1537437987500

Kids Concept, Sittpuff m. Förvaring, ljusrosaEfashion Chana - Linne 802 Batik, MörkblåVILA Vit S skjorta, VitVero Moda - Boca SS Top, SvartOnly - onlMarika LS Lace Up Blouse, MörkblåZizzi Xsissa blus, SvartVero Moda - vmBecca LS Top, RödVero Moda - vmJaylo SS Top, Röd

Vila - Vicomi 3/4 T-shirt, Offvit4Living Bomullsmatta "Jerry" 80x150 cm GråGripsholm Pläd 130x170 130x170 vinrödTomteluva med Blinkande motiv - Jultomte

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Paw Patrol Kortärmad pyjamas blåLEGO Star Wars Kortärmad pyjamas marinblåLindam Skåpspärr för barn - Lås för barn säkerhet - barnspärrKronstadt Johan Oxford skjorta, MörkgrönOscar of Sweden Mörkgrå Linneskjorta Skjorta

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Strandfilt rund - Mandala grön, brun och blåPierre Robert Sport Wool Longs, Herr, Navyväggdekoration /tavla/ strandfilt/bordsduk/ sängöverkast - elefa

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Tretorn Katja gummistövlar, SvartVagabond Cintia sneakers, Svart

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Vagabond Mya skor, SvartSneakers Peppa Pig, Rosa

Angulus stövlar, BordeauxStående Lykta "hjärta" med glas -Mini-Strandfilt rund - Mandala röd

2st Mirakelsvamp / nanosvamp

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Fiona Tapet Colours 504011 Ocean otqwmw2320-Hem & Trädgård

Mönster: EnfärgadFärg: BeigeKollektion: Ocean ColoursUtförande: EasyUpLängd (m): 10.05Bredd (cm): 53Mönsterpassning (cm): FriÅtgång vid 2,4 m takhöjd: 4

Meningen med hela skiten…

Fårskinnsfäll vit EKO Långhårig - 200cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Hello Kitty Mjukis Gosedjur Rose 15 cmJomanda Dino GrönShopkins Shoppies Donatinas Donut Delights

15324212664902228635381886865163.jpg

Radiostyrd bil 1:12, 30Km/H, 4WD, 2.4G, HBX Survivor MT RTRAlga, Råttfällan

Kingdomino Brädspel (Svensk)Tvättpåse, Tvätt, BH, Trosor, TvättaFood pharmacy 9789174245684Viral Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Letters From Vitchapel: Dear Boss - BrädspelSan Juan (2nd edition) - BrädspelHängande Tomte i fallskärm med guldglitter Filipiniana ArtPoster - Mars planet ram 1 50x70cm

Boken finns att köpa här.

Jonathan Wrenchworth - Kylarköping Cars bilar - Metall

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Best Friends No.1 30x40cmColeman Cortes 4Medial Läkning : Kostguiden 9789188633057

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Zebra 1 50x70cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Vägglykta dubbla hjärtan med glaskoppar ljuslyktaKENOVA Vagabond Svart, SvartSpirelli -Grönsaks strimlaren
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Lykta Ananas guldfärgadDELTACO grenuttag med 9 uttag, strömbrytareLiteCom Plus Headset 446 MHz - hjälmfäste PELTORRubens barn Kids Alma
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Majas Cottage Family symbol lykta familjNetgear Arlo Baby Kitten ABA1000
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A4 21x30cm Being Nice
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 5m LED Strip, 14.4 W/M, 60 LED/M, RGB (Stänksäker)Poster A4 21x30cm Peace Sign Dreamcatcher

Over and out.

Klara