Icebreaker W's Meld Zone Long Sport Bra metal/pumice

Bentley Continental GT radiostyrd bil, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Väggdekor - Tekanna

Alga På spåret QubeAlga Alfapet QubePhilips SCD560/00Kupolparaply med hundar

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Willex Regnställ strl XL röd och svart 29151Briv Tältpinne metallSvarta casual skor i konstläderOskar&Ellen, Figurer till sångpåsen 1Babblarna MemoKids Concept, Mammutfamilj, Draglek, NEOKids Concept, Linus, Krokbräda, AprikosAutomatisk såsvisp

Tack ❤

Min tid är nu

Maria Berntsen Season Förlängning för Ljusstake Guldpläterad
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ljusstake 19 cm - MässingVita Eos Lampa 45 cm VitPR Home Circle Taklampa Råmässing 25cm

Utomhusmarkbelysning Lågenergilampa Renkforce Rivoli 46 W MörkgråVäggdekor Pannkaka

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Orthex Eden örtkruka 12x12 cm

Fiona Tapet Living NW 490518

Dammskyddsmask med ventil FFP2 D EKASTU Sekur Mandil 414 214 12 stLatex Engångshandske Storlek (handskar): 7, S EN 455 L+D 14699 100 stSäkerhetslågskor Albatros 64.108.0 43 S3 Svart

Säkerhetslågskor Uvex motorsport 43 S1 Svart
1537437987500

Hörselproppar dispenser 35 dB Engångs Moldex Contours 745001 500 parHörselkåpor 31 dB 3M Peltor Bulls Eye II H520FGN 1 stinterBär 8114-000.01 Sladdimmer Transparent Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 200 W 1 stGosdjur Kanin - NaturRace Copter Reely X-190 RtF FPV RaceDC 3.5mm power förlängningskabel 3 meterFartreglage för RC-bil Modelcraft Carbon-Series 207368 60 A Motorlimit (varv): 20Poster - Färgglada fåglar 30x40cm

Rodersystem Aluminium Reely (LxB) 95 mm x 43 mmReservdel Reely H0050 Dart elektriskt körreglageHängmatta ekologisk enkelAnkarkrok i aluminium, fällbar för crawler och lastbil Thicon Models 20016 1 st

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Servo inbyggnadssats ScaleDrive 71000312 1 stMånadsängel i glas - MarsReely Race Copter motor Passar till: Reely X-220Regulator för flygmodell Reely Sky-Series 30 A 40 AKompass Suunto A-30 CM/L/NH SS012095013

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

ENGLAND bordslampa, KromIzar Bordslampa 60/20 cm VitNew Haven

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Hyssna Takrondell 3L Vit MarkslöjdTaklampa svart TORDERA

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Kruka 35 x 35 x 19 cm vit ISEORUE de FEMME Doodle skjorta, Flerfärgad

LoveLi - Blus Aruba Dragkedja Enfärgad, FuchsiaVila - Vichau Shirt, OffvitBordsräknare -vit

Only - onlChloe Lace Bra Metallic, Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

EKO Adzukiböna Frön/Groddar Microgröns gram 40 otqwmw1365-Hem & Trädgård

Meningen med hela skiten…

Vero Moda - vmBoca 3/4 Lace Blouse, Offvit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggord - Hur du än mår... STORDumma mig Despicable Me Filt, fleecefilt - 3 olika färger, rutigMinymo, långärmad body, träd, rosa/vit 50 cl

15324212664902228635381886865163.jpg

LEGO Star Wars Pyjamas rödKeel Toys Björn Gosedjur - Baby Boy - Fr födseln

Orrefors Hunting, Ihopvikbar StekpannaOscar of Sweden Ljusblå Skjorta Med Blå Och Bruna BlommorPoster - Hakuna Matata 21x30cmPippi Långstrump, Hejsan, Tröja

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Party Porcelain String LightsSorel Explorer Joan vinterstövlar, CamelHummel Fashion Aarhus Classic sneakers, VitAngulus TEX 2134-101 vinterstövlar, Svart

Boken finns att köpa här.

BABY born Cykelstol

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Paw Patrol Puzzle Eraser - RubbleBarbie Ken som brudgumShopkins Shoppies Pippa Melon

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Förvaringslåda Box New York Skyskrapa
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Kanin vibrerande 'Les Petits Dodos'Pyjamashjältarna Kattbilen Radiostyrd bilCatan - Sjöfarare: 5-6 spelare - Brädspel
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • RitjaktenSpindelmannen Badlakan Handduk 140x70Senshi BrädspelAshes: Rise of the Phoenixborn - Brädspel
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Huns - BrädspelKids Concept Leksaksgodis
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Flytande LED-belysning för utespa, pool, badkar
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Barn slips barnslips jul söt cool häftig fin olika färgerVäggdekor väggtext väggord - DU & JAG

Over and out.

Klara