Hydro Grumblies elrwjw2591-Hem & Trädgård

Lloyd GENE - Eleganta snörskor - testa di moro Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser

Magnanni Snörstövletter - cognac
mtng JAKOMO - Sneakers - novi burdeos\soft burdeos

Hydro Grumblies elrwjw2591-Hem & Trädgård

Grumblies lever i hemlighet, gömda från mänskligheten. Med kort stubin och fulla av rackartyg, rör sig Grumblies på jordens vilda platser och skapar mysteriska jordbävningar, paranormala tsunamis och övernaturliga vulkaner. Kan du tämja en sådan varelse?

Peta, skaka, luta och rulla dem, men var försiktig: ju mer du retas med Grumblies, desto argare blir de. När de når sin bristningsgräns kan du sätta igång en härdsmälta av mullrande vrede! Varje Grumblie går igenom olika nivåer av ilska när du leker, och när de är på toppen av deras berg av ilska är du den enda som kan lugna dem. Med över 40 reaktioner och ljud, har varje Grumblie sin egen personlighet och design.

Hydro är ett tidvatten- och vågmonster som skapades ur havets djup. I det vilda tar han sig igenom tsunamis och översvämningar. När han blir fångad muttrar och vrålar han tills du släpper ut hans vrede.

Med gömda egenskaper, arga ljud och hemliga reaktioner för barn att upptäcka medan de leker, är Grumblies interaktiva leksaker med en skillnad: de är rosenrasande!
Pier One Sportiga snörskor - cognac
Polo Ralph Lauren THORTON - Sneakers - collin blå
Scarpa MARGARITA GTX - Hikingskor - graphite

Replay Sneakers - vit