vidaXL Bäddset 4 delar 135x200/80x80 cm vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fototapet vinter vandring - en kvalitetstapet till marknads bäst

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Agora - Ljuslykta - Dödskalle
Omaggio ljusstake pearl 22 cm-mellan

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSpardjur, Ko, hund, groda och sköldpadda , H: 7-10 cm, vit, 4st. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ikonplatta, stl. 11x17 cm, Kejsarträd, 1st.
Kylskåpsmagnet ”HARLEY-DAVIDSON GENUINE OIL”

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Padded Work Harness Suspender

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Slipark, 23x28 cm, Korn P240, 5ark

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bordslöpare i sammet - BeigeVit kanin spetsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Schleich Wild Life Adventskalender 2018 97702
Bordslöpare av imiterat tyg, turkos, B: 35 cm, 70 g/m2, 10m

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Klädnypor, L: 80 mm, B: 10 mm, björk, 10st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Grankottar Stora - Dia 40mm - 14 st
Pappersstansar, stl. 35-50 mm, 4mix.
Tallrikar, stl. 12,7x12,7 cm, vit, 10st.

På tisdagen godkände ministerrådetMortel 15 cmGranmatta grön Ø 100cm 12 LEDRädisa Sparkler ca 250 st frön (ekologisk) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Philips LED-spotlight 3 st Classic 35 W 929001217886
Familjekalender, stl. 44x22 cm, 180 g, 5st., inv. mått 8x19 cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFototapet New York - en kvalitetstapet till marknads bästa pris! anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Antikljus, lime, dia. 2,2 cm, H: 24,5 cm, 4st.