Barspegel J&B


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pappersstansar, lager-på-lager, stl. 25+49+75 mm, max 240 g, Blo

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Shot Wall Drinkspel
East of India Flat Porcelain Bauble MERRY CHRISTMAS Tree House

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSortimentlåda smådelsmagasin Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Marker Pintor Medium Fun Mix ass (6 st)
Good Morning Bäddset 2033-P HESTA 135x200 cm flerfärgat

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Colonial Candle - French Lavender

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Viskoelastisk Badrumsmatta

Försäkringskassan: Regeringen underskattar FOTOTAPET SOLSTRÅLARVenus and Cupid,Lorenzo Lotto,50x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
4lb Fibreglass Handle Felling Axe
Sportblender

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Recreation by our Gallery 02,Andrea Mantegna,50x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. USB-fläkt med Klämma & Batteri / Portabel Fläkt - (Rosa)
Whiskystenar Vita
Vaser, H: 14 cm, vit, 6st.

På tisdagen godkände ministerrådetAsk, stl. 10x10 cm, H: 3 cm, Kejsarträd, 20st., inv. mått 8,5x8,Konstruktionsrör, L: 12,5 cm, dia. 3 mm, svart, 800st.EGLO Utomhusvägglampa med sensor Navedo 60 W svart 93458 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Bäddset 4 delar 140x220/60x70 cm vit
Tandkrämsdispenser med Hållare för Tandborstar - Rosa

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLatex Coated Gloves anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hemlig Gömma Kaktus