Barblade i Rostfritt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Balkongplattor av Akaciaträ 30 x 30 cm 10 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pappersassietter Kvadrat Mint
Copper Slug Tape 4m protect your plants from slugs

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenClips, B: 15-19-25 mm, 30mix. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Emotion Dra-på-lakan strykfri 70x200 cm blå 0220.24.40
Konstrotting sittgrupp Bilbao 4+4+1 inkl regnskydd, variant 2...

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kork, H: 9 cm, dia. 15-20 mm, plywood, 2st.

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Acacia Wooden Serving Paddle

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ljusstake med 4 hållarevidaXL Påslakanset 2 delar 155x200/80x80 cm grenarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Viskoelastisk Badrumsmatta
Servetter, råvit, stl. 33x33 cm, 20st.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: strand med palm 100 x 50

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Recreation by our Gallery,Jean-Honore Fragonard,50x40cm
Pappersassietter Guld Happy Birthday
Ministaffli, H: 12 cm, furu, 1st.

På tisdagen godkände ministerrådetKlädnypor, L: 48 mm, B: 6 mm, björk, 50st.Depotlåda, L: 22+23,5+25 cm, B: 6,5+7,5+8,5 cm, Kejsarträd, 3st.Krukor, dia. 5,2 cm, H: 4,6 cm, vit, 48st. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DELTACO Kulformat grenuttag med switch, 4xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, vi
Kalligrafi refill, svart, 12st.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen3L Coffee Pot anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Pappersassietter Kvadrat Gula