Final Touch Champagneöppnare


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fotohörn, 10 mm, cream, 108st.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Arg Trädgårdstomte
vidaXL Bäddset 4 delar 135x200/80x80 cm vinrött

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMatsalsgrupp Berlin 4+1 vit Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bordslöpare, svart, B: 30 cm, nät, 10m
Sidsovkudde rosa

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kapsylöppnare med Fotoram

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kork, H: 9 cm, dia. 15-20 mm, plywood, 2st.

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Kylskåpsmagnet ”HARLEY-DAVIDSON GARAGE”Förvaring för väskor och accessoarer Shiny Hanger Glamvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Colonial Candle - French Lavender
Ljusglas, H: 10,5 cm, dia. 9,5 cm, 6st., hålstl. 7,3 cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Segelar, handmålad oljemålning på duk, 90x60 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Insektsfångare
Gold Pop, Clink, Fizz Bunting New Years Eve Christmas Party B...
Multi universalsax, L: 17 cm, vit, både höger- och vänstersax, 1

På tisdagen godkände ministerrådetHäftklamrar, H: 4 mm, nr. 13 , matta, 2500st.Dymo plasttejp, B: 12 mm, L: 4 m, vit, 4mPappersstansar, lager-på-lager, stl. 25+49+75 mm, max 240 g, Hjä den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Värmeljushållare, dia. 5,7 cm, H: 8,1 cm, 12st.
Häxans katt Halloween väggdekor klistermärken

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKylskåpsmagneter ”GOODYEAR TIRES” anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tårtdekoration Happy Valentine's