Drinkpinnar Bar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Köksrödskap, L: 40-60 mm, björk, 50st.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pappersassietter Små Röd Metallic
Pappersstansar, lager-på-lager, stl. 25+49+75 mm, max 240 g, Blo

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKonstrotting sittgrupp Palma 8+4+1, variant 2 svart/brun Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Sparhus, stl. 10,1x10x5,4 cm, plywood, 1st.
vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x225 cm gräddvit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Barspegel J&B

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Drinkpinnar Blixt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Extra Large Classic Barbecue Cover Polyethylene WaterproofSopborste tagelblvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Colonial Candle M - Merlot
vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: Eiffeltornet 100 x 50 cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Spegel, stl. 19x27x1,5 cm, poppel, 1st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Riddarsporre Magic Fountain vit 15 frö perenn
Marble Rolling Pin
Slate Meze Set with 3 Porcelain Bowls

På tisdagen godkände ministerrådetProbuilder Häftpistol Ergo - 17 cmKlädnypor, L: 48 mm, B: 6 mm, björk, 20st.vidaXL Plastgran XL 300 cm vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Vinhållare/-ask med snöre, H: 34 cm, stl. 10x10 cm, Kejsarträd,
Värmeljushållare, H: 10 cm, dia. 7,6 cm, 12st.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPappersstansar, stl. 9 mm, Vardag och jul, 36mix. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

8 Foot Heavy Duty Jump Leads