Glitz and Glamour Cake Topper - Happy Birthday - Rose Gold


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Gardinring, dia. 55 mm, inv. mått 40 mm, grästräd, 6st.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Antikljus Mörkblå
Servetter, mörkgrön, stl. 33x33 cm, 20st.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSealskin Duschdraperi Granada 120 cm vit 217001110 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tvättkorg douple beige
vidaXL Gardiner 2 st broderade skira 140x225 cm vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Drinkpinnar med Rund Topp Flerfärgade

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Barspegel Bacardi

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Good Morning Bäddset 2033-P HESTA 135x200 cm flerfärgatBAHCO Hopfällbar såg 396-LAPvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Pappersassietter Casino
Kaffekvarn / Handdriven Malare för Kaffe - Mala kaffebönor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Pappersstansar, stl. 25 mm, Julmotiv, 12mix.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Recreation by our Gallery,Alexander Roslin,50x40cm
Colonial Candle - Harbor Mist
Large Barbecue Cover

På tisdagen godkände ministerrådetHäftklammrar, stl. 24/6 , B: 12 mm, 10x1000st.Köksrödsakap, L: 40-60 mm, björk, 10st.Smartwares Trädgårdslykta LED 9 W svart GPI-002-HS den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Saxslip, 1st.
Pappersstansar, lager-på-lager, stl. 25+49+75 mm, max 240 g, Lön

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGlasfat, Kvadratiskt, stl. 11,5x11,5 cm, 12st. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bridgewater - Lavender Lane