Barspegel Beefeater


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Kalender med datum, stl. 13x5,5x19,2 cm, poppel, 1set

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Tårtspade & kniv - antik pärlemor kolgrå
Electrolux Dammsugarhandtag 32 mm Svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBegonia Amerihybrid "Picotee Calypso" 12 frön Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Clips, B: 15-19-25 mm, 30mix.
vidaXL Gardiner 2 st broderade skira 140x175 cm vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Arg Trädgårdstomte

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pappersassietter Kvadrat Mint

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm gråFototapet vinter vandring - en kvalitetstapet till marknads bästvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Shot Wall Drinkspel
Sovmask / Ögonmask / Ögonbindel till Resande

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Sparbössor djur, vit, 106st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kylskåpsmagnet ”HARLEY-DAVIDSON GENUINE OIL”
Set of 6 Ocean Aquatic Theme Wooden Coasters with Holders
Portrait of a Woman Revealing her Breasts,Tintoretto,60x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Bäddset 4 delar 140x200/60x70 cm svartKlädnypor, L: 7,2 cm, B: 2 cm, furu, 10st.Nature Hängande fotogenvärmare Coldframe 0,5 L 6020420 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Italienska raspar, 8mix.
Buro universalsax, L: 18 cm, Högersax, 1st.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMiss Étoile dörrmatta Home anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

500 Watt Halogen Lamp