Kapsylapparat


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Barngalge, B: 3 cm, L: 30 cm, MDF, 1st.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Medaljkapsylöppnare Beer Champ
Köksrödskap, L: 40-60 mm, björk, 50st.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenwolfcraft Vedpresenning grön 600x150 cm 5124000 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Matsalsgrupp Berlin 4+1 svart
2 LED-ljusslingor 5 m 300 lampor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Drinkpinnar Bar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Flasköppnare för skruvkork

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Stolplyktor 6 st 110 cm mörkgrönKerbl Elstängselstolpar Eco 25 st plast 70 cm vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vinflaska Presentset
MIPOW Playbulb Reflector Vit RGB BT 900lumen 15W E27

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Rund rasp, 1st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 50x60 cm eller 20x24 ins, träram i guld
Pappersassietter Oktoberfest Ein Prosit
Rose Gold CONFETTI BALLOONS Party Balloons Decoration x 5

På tisdagen godkände ministerrådetAmaryllis Vit9pc Plumbers Bi Metal Holesaw KitSkattkista, stl. 11,5x5,8x5,8 cm, inv. mått 10x4,3x3,6 cm, Kejsa den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Krukor, dia. 3,8 cm, H: 3,8 cm, 48st.
Gurka Telegraph 20 st frön

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTandkrämsdispenser med Hållare för Tandborstar - Rosa anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Colonial Candle - French Lavender