Basilika storbladig "Dolce Fresca" 100 frön


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DELTACO Kulformat grenuttag, 2xUSB-A 5V 2,1A, 4xCEE 7/4, 1xCEE 7

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kapsylapparat
Telåda, stl. 32x16x6 cm, hålstl. 7x7 cm, Kejsarträd, 1st.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSandpapper, 23x28 cm, Korn 2000, 5ark Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt East of India Flat Porcelain Bauble MERRY CHRISTMAS Tree House
Sparhus, stl. 10,1x10x5,4 cm, plywood, 1st.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Champagneglas av Plast Svarta

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kapsylöppnare Väggmonterad Hund

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Treglasfönster PVC Dreh-kipp handtag på vänster sida 600Kylskåpsmagnet retro Pin-up: "Ahoy Sailor"vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Arg Trädgårdstomte
Droppsäkert färgtråg No·Gravity Paint

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
'It's Not A Sin To Prefer A Gin' Oh So Pretty Mug Gift Gin L...

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kylskåpsmagnet ”GOODYEAR TIRES”
Drinkpinnar Blixt
Recreation by our Gallery,Guido Reni,50x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetSalt- och pepparset, H: 6 cm, stl. 5x5 cm, svart, 6setNature Human råttfälla 40x24,5x17 cm 6060111Lanternor, dia. 7,5 cm, H: 6,5 cm, 12st. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ihopfällbart partytält 3x3 m blå
Balja med handtag, stl. 12x8,5x7,5 cm, stl. 16,5x11,5x9 cm, popp

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTräknopp, rund, dia. 7 cm, djup 4,5 cm, furu, 1st. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Servetter, ljusblå, stl. 33x33 cm, 20st.