Rain Gauge Outdoor Garden Weather Rain Measuring Unit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Trähängen - MDF - stl. 12 cm - 120 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pussel - Plywood - stl. 13-17,5 cm - 6 set
Lady Diamond Diamax Elegant Cut Crystal Vase 27cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenThe Visitation, Sebastiano del Piombo,50x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Susanna Fourment or Le Cbapeau de Paille,Peter Paul Rubens
Poster - Världskarta No.5 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Hylla - 30 x 10 cm - H: 26 cm - Plywood

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Patio Set Cover 4 Seater

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Grön plant No.6 21x30cmPortrait of Princess Pauline-Eleonore,Jean Auguste Dominique Ingvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Outdoor Garden Tap Kit Outside Water Hose Connector
Dammsugarpåsar Nilfisk Family

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Nilfisk CDB 3020

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar AEG Storlek 23
Blossoming Pear Tree,Vincent Van Gogh,73x46cm
Dammsugarpåsar Nilfisk Extreme Complete

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Electrolux Dolphin Z 810 till 817Dammsugarpåsar Daewoo RC 3204Nonwoven Fototapet Elephant Couple - en kvalitetstapet till mark den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Hoover T 1700
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3362

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Hoover Super Sprint SC 088 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

An Old Woman of Arles,Vincent Van Gogh,58x42.5cm