Tunna av Furu - Liten - Höjd: 38 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
3D-upphängen i trä - Hjärta - stl. 7,5x7,5 cm - 3 set

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
1 Litre Stainless Steel Sauce Pan
Hunting,Annibale Carracci,80x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster Spegelblank Sjö 50x70 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Las Meninas, Diego Velazquez,60x50cm
Poster - Världskarta No.10 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tavla Canvas Monte Carlo 75x100

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Nischshylla Joe 4 våningar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Världskarta No.7 40x50cmPoster - Lejon kungen No.4 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bilar - plywood - stl. 12x3,5x6 cm - 2 st
Dammborste Svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Electrolux Z 60

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar AEG Compact De luxe
Yankee Candle S Jar-Mandarin Cranberry
Dammsugarpåsar Electrolux Z 250

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Electrolux D 742Dammsugarpåsar Miele S 500i-599iDammsugarpåsar Miele Exquisite SE den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Hoover Alpina SC231
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 400 till 499

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Hoover S 4224 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Fototapet 00432 Fire Steps- en ovanlig fototapet som ska göra sk