Opel Kylskåpsmagnet

Svanefors Pläd 120x150 grå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Body Bambu, Vit

Vego curry 9789127155206LEGO Batman Pyjamas blåLEGO Kortärmad pyjamas vitMasha and The Bear Pyjamas blå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Trolls Nattlinne vitRetro tavla i metall, 20x30 cm, "Harley-Davidson 750 Flathead"Glasplakett - DotterCarisma - Skjorta 8433 Mönstrad, MönstradKronstadt Johan Exotic skjorta, rosa/blÅOscar of Sweden Kamelfärgad Rutig SkjortaOscar of Sweden Rosa- Och Vitrandig SkjortaOscar of Sweden Olivgrön Mönstrad Skjorta

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - Apa 21x30cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Fotoram till Fujifilm Instax Mini 8Salming Long Sleeve Tee Wool, Dk Grå Melange, WomenTenson, Miller, Fleecekofta, Herr, Navy

Ljusslinga med batterilåda – Blå IndigoIlse Jacobsen Rub 1 gummistövlar, Dark Indigo

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Kaninunge A3 30x40cm

Väggdekor väggord väggtext Hans Hennes

Shoe the Bear Agnete stövlar, SvartKoppel/ handukshållare - 3 kroks Weimaraner ( Ungersk Vizsla )Trälåda med text TE

Hummel Fashion Crosslite sneakers, Oliv
1537437987500

Jingle bells, God Jul FarfarVäggmonterad silikonhållare för tandkräm tandborste Rakhyvel BlåJellycat, Big & Bold Drake 38 cmMaileg Vagn Rosa till MicroRagtales Musen PennyBarbie Dreamtopia Rainbow Cove Fairy SosaEver After HiEver After High Cedar Wood - SDCC 2016 ExklusivghShimmer & Shine Sparkly Shimmer & Tala

Retro tavla med 3D relief, 20x30 cm, "Coca-Cola ICE COLD"Rubens EcoBuds AspenProject Mc2 - Adrienne's VolcanoRadiostyrd 2-kanals helikopter

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Fotoram LOVEÄngel med månadssten i presentpåseEXIT The Sunken Treasure - BrädspelMemoir 44: The Battles of Khalkhin-Gol - BrädspelMonopoly: Lord of the Rings Trilogy Edition Brädspel

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Egmont Kärnan, Kärnan, Sällskapsspel, Bamse och Häxans DotterPoster - Fyra fjädrar 21x30cmThey Come Unseen - Brädspel

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

SaxArcadia Quest Brädspel

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Kids Concept, Dragdjur, NEO, MammutKöttmörare

Didriksons, Slaskeman Regnställ Citron/BlåPoster - Paris 40x50cmFjällmark Kaitum Extension 3P

Crocs, Swiftwater Flip, Dam, Navy/Vit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

ESD Säkerhetslågskor Uvex S1P Antracit 42 npphtq3351-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Effortless Svart, Svart

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Leaf Namsos Sneaker, Dam, NavyEMMA lacedankleboots, SvartAllweather SATA Svart, Svart

15324212664902228635381886865163.jpg

20 LED Ljusslinga för Flaskor, Dekoration mmScarlet Snake

Badlakan / Handduk Minions CupcakesBliz Active Tempo - SosaHörselskydd PELTOR H505B för svetsvisirRing Provence

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Diskborste silikonborste borste (Rosa)Affisch Poster Frankrike Paris Eiffeltornet Svartvit 33x48Compression Superior CerisePoster A3 30x42cm Thoughts and Oil

Boken finns att köpa här.

Fanni K Home Stories Bomullsmatta "Aamu" Blå/Vit 60x90 cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster A3 30x42cm Trenger PotetJulgranskula Grön TommyJulgranskula Rosa Leon

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Jamie Oliver Terrakotta Vinkylare Vintage Blå 19 cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Julgranskula Blå Vincent4Living Trasmatta "Riviera" 60x90 cm RosaJulgranskula Blå Anders
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Tomten och renen 30x40cmPoster - Papegoja maspalomas No.1 70x100cmVäggdekor väggord väggtext I want you. I want all of youPoster - Leon Zezar 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Ampelhållare vallande Border CollieStjärna dekorartion inröda pynta jul gran ris hänge present
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Grön palmkvist A3 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Sexy Lips 40x50cmAmpelhållare Fransk Bulldog

Over and out.

Klara