RITZ Pendel Koppar

Gripsholm Löpare Tvättat Linne 35x120 petrol

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

2 st naturtroget orkidékvistar - 80cm/st

Bäbis Body, OrangeBody från Petter & Kajsa 68 clLEGO Star Wars Kortärmad pyjamas vitSkylt i trä, Wooden deco, Love story

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Trolls Nattlinne turkos1/2" hylsor på skena. 17 storlekar. 10-30mm.PJ Masks Kortärmad pyjamas grönHanddriven Fläkt För Varma Och Lata Semesterdagar Svalka ORANGECykel Design Porslin Salt och Peppar SetOscar of Sweden Ljusrosa Smårutig SkjortaOscar of Sweden Middle Blå Plain SkjortaOscar of Sweden Ljusblå Skjorta Med Blå Och Bruna Blommor

Tack ❤

Min tid är nu

AGA AQVIA PET-flaska, 1L (Vit)
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Sosa girl 21x30 cmPoster - COCO Svart 21x30cmLove is blå, Golden moment

Majas Cottage Skärbräda Kärlek & FikaVäggdekor väggord väggtext Välkommen

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Svart La Mia Sandaler

Taklampa koppar OLZA

Duffy Skor, KhakiVäggdekor väggord väggtext Try a new styleHummel Fashion Aarhus Classic sneakers, Vit

Minions Gymnastiksko svart
1537437987500

Bundgaard Sailor gummistövlar, BordeauxMy Little Pony, Retro MoonstoneYankee Candle Classic Medium Jar Lake Sunset Candle 411gGåvoset Ost, SagaformLåda "Sminkborstar"Poster - Bokstaven B A3 30x40cmPoster - Alfabet svart/grön 40x50cmTY Beanie Boos Flippy Flerfärgad fisk

PJ Masks, Pyjamashjältarna Gekko Mjukisdjur med ljus och ljusGeggamoja, Big Doddi SosaMaileg Vagga Baby/MyVäggdekor/Väggord I en värld där du kan

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Speak Out SvenskaAxis Allies 1941 - BrädspelTrivial Pursuit: Dinosaurs - BrädspelQueendomino (nordisk version) - BrädspelHasbro, Hearing Things NO

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Panic Mansion Brädspel( Väggdekor ) 2st KärleksängelPanzer Grenadier: The Kokoda Campaign - Brädspel

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Guilds of London - BrädspelFairy Tile - Brädspel

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Elodie Details, Musikleksak Feather Love Small16 st Kaffemallar/ Barista Schabloner

Justin Parson - Cars bilar 2 - metall - originalPoster - Big Ben london 21x30cmNaturehike - Vattensäker mobilhållare 10 cm - Touch, Orange, M

Poster - Borås ram 30x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Barnkläder silikonform npphtq3339-Dekorationer

Produktnummer: 12165879

silikonform till barnkläder. Enkel att använda och rengöra.
Storlek på form: 17,5x6,4x0,6 cm

Meningen med hela skiten…

Sandalett Carmela Svart, Svart

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Vinpump/Vakuumpump för vinflaskorWrangler, Java Sneakers, Dam, Dark NavyBatteridrivet led-ljus med Glow flame 14 cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Mr Tea Silikon Te-silSkosnören - Stylish sneaker mönstrade 130cm, Vita stjärnor på rosa

Julpresent glittrig krans plastblommaFunktion Rivjärn från ODELOJulkrans med bär 32 cmMattel, Enchantimals, Lekhus Panda Set

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Minidrönare med Wifi och telefon kontrollYu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 JadenAffisch Poster Svart Karta över Sverige Sweden 33x48Poster A3 30x42cm Butchers Beef Cuts

Boken finns att köpa här.

Unicorn Champagneglas

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Adventsstjärna Vit pappstjärna 74 cmTavla Bästa Vänner Gin/TonicJulgranskula Rosa Andreas

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Parfymflaskor liggande 21x30cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Julgranskula Grön EmilJulgranskula Grön GustafJulgranskula Grön Lisa
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Uppsala Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cmPoster - Blomma med humla 21x30cmPoster - Glassar No.1 30x40cmMagiskt badlakan - Aprikos/röd
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Grön växt Maspalomas No.3 21x30cmPoster - I´m sorry No.5 21x30cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Hjortar mönstrade stående A4 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Sosa Girlpower No.2 40x50cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.12 30x40cm

Over and out.

Klara