ONLY Carmakoma Cecilia skjorta, Mörkgul


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Body i Bambu stl. 50 cl

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vila - Vilaia SS Top, Offvit
Affisch/Poster Karta över Halmstad 33x48cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGrönsaker : tillbehör och garnityr 9789127140097 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Star Wars Kortärmad pyjamas vit
Pyjamas, Grön

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Junarose Jito Midi kjol, svart m. vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Odd Molly flower fantasy flirt kjol, Svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Cars, Pyjamas, BlåFireman Sam Pyjamas gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Väggdekor - Skateboardåkare
Emoji Kortärmad pyjamas fuchsia

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
LEGO Pyjamas blå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Gosedjur - Love - Alla Hjärtans dag
Second Female Syrenia kjol, Svart
Barnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Giraff

På tisdagen godkände ministerrådetDörrstopp och Fönsterstopp - Ljus GrönOscar of Sweden Rutig Skjorta Med Printade Löv DetaljerEsprit - Skjorta 998EE2F800 Enfärgad, Svart den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Strandfilt Mandala rund - gul/grön
Minimum Jay skjorta, Vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOscar of Sweden Vit Twillskjorta Skjorta anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Y.A.S Nation kjol, Svart