Xavax Dammsugarpåse Ph01


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Trofé MOSAIK Antilop

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Champion Dammpåsar Nilfisk 5st 1st Fil
Poster - Kanin no.4 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Woman illusion Fashion Royal init No.1 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - I love you No. 2 30x40cm
Poster - Blå undulat Svartvit 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Antique Metal Röd London City Toy Model Gift Bus

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Nilfisk Bravo EU

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Ananas Topical Sky 30x40cmPoster - Jordgubbe 30x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Don't forget to kiss me good night, Väggord
basicXL Dammsugarpåse Rowenta Bully - ZR765 (BXL-52252/P)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
HQ Dammsugarpåse universal (W7-50453/HQN)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 33x27x35cm Plastic 3 Drawers Storage Box
Prydnadsfigur ståtlig Tupp
Rullhurts med 6 lådor blå

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - LOVE svart fade in 30x40cmKönig Trådlöst plug-in-larmsystem (SAS-ALARM310)Poster - Ananas Guld Grön Tropical 2 30x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
TRÄDGÅRDSSTRÅLKASTARE 10W 4000K
Proove Grenuttag 6-Väg Brytare Jordad 0,8M 1,5Mm3

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenbasicXL Dammsugarpåse Electrolux / Volta F1 (BXL-50569/P) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

YATO Bokstavsstämplar 27 st 8 mm