Poster - You cant buy happiness but you can buy No.2 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - I love Justin Bieber Sosa No.6 30x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Fashion Body no.6 30x40cm
Poster - Röd woman 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Do more of what makes you happy No.14 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Vita papegojor svartvit 21x30cm
DYMO M2 Brevvåg 2kg (S0928990)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Fashion Body no.2 30x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fototapet Flower Street Way Café

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Zebra Twins Svartvit 40x50cmPoster - Kanin 100% Cute no.2 30x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Siemens VS 90A0000 till VS 90A9999
Smartwares BE60Z Vägglampa Bull-eye Grå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Woman illusion Fashion Royal init 21x30cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Presenttips MIX BLOMFRÖN 5 ST SVENSKA ENKLA BLOMMOR
Fototapet Window Path Beach Sand Nature
Poster - Ananas Topical Sky 30x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Vilda djur barn 40x50cmValueline 3-vägs schuko-förlängningsuttag 1,50 m kabel svartPoster - Rose dimond 40x50cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
40 ltr Plastic Swing Lid Dustbin Household Kitchen
Poster - LOVE svart fade in 30x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Elefant Road 21x30cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Bosch Sphera 22