Poster - HOME HJÄRTA 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Högeffektiv växelmotor 12 V Modelcraft RB350050-22723R 50:1

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Elmotor för Race Copter borstlös Ultra 2804 Graupner kV (U/min per Volt): 2300
Multicopter-motor RC Logger 89075RC Passar till RC Logger RC Eye One Xtreme 1 st

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenItelemetry Dongle Immersion RC Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ballonghjul för modellflyg med aluminiumfälgar Reely 100 mm 1 par
Fälgar 1:14 Carson Modellsport Lastbilssläp Euro-optik Krom 1 par

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Julhus med tomtar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
21 dagar till ett lättare och friskare liv 9789155261498

Försäkringskassan: Regeringen underskattar RC Motorflygplan SIG Wonder 950 mm ByggsatsSpänningssensor Jeti DUPLEX MULI 6Svhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Drfit-set för RC-bil borstlös 1:10 Modelcraft Thunder Varv: 2.5
Väggord/Väggdekor - Life is short

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fälgar 1:14 Carson Modellsport Lastbil Euro-optik Svart 2 st

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Graupner Race Copter Turnflag Set 1500
Reservdel Kameramodul Hubsan Passar till modell: Spy Hawk
Yankee Candle Classic Small Jar Garden Sweet Pea Candle 104g

På tisdagen godkände ministerrådet2-blad Båtpropeller Graupner Aluminium 26 mmImmersion RC FPV-antenn-set SN5G8RHPATCHElmotor för modellflygplan borstlös Boost 18S Pichler kV (U/min per Volt): 3000 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Axelledning (xL) 3.2 mmx300 mm M4 Graupner
Borstlös regulator för flygmodell Pichler XQ 40 60 A

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenReservdel Reely 10652+10653+10654+10655... Störtbågsset anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Immersion RC Antenn Spironet V2 5,8 GHz RHCP