Fototapet / Foto Tapet No More Grå Walls - väggdekor som gör sk


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Schuko Strömkabel Schuko Hane - IEC-320-C13 5.00 m Vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
The Supper at Emmaus,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x50cm
The Guard Romm,Louis Le Nain,60x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDammsugarpåsar Electrolux Z 4820 till 4850 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Electrolux Z 348 till 349
Dammsugarpåsar Nilfisk Extreme Hygienic

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Hjärta Pappask - Dia. 11,5 - Kvist - 1 st

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Hjärta - H: 15 cm - 1 st

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar Electrolux Z 28Dammsugarpåsar Electrolux Elite 1600-1700vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Karta över Nyköping, Södermanland
Dammsugarpåsar Daewoo RC 450

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Miele Mediacair

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Hoover 867
Poster - Hjärta Geometri No.2 21x30cm
Dammsugarpåsar Daewoo RC 108

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3150Dammsugarpåsar Hoover S 4182Dammsugarpåsar Hoover Silent Energy TSE0100 011 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Samsung EcoWave SC61GO
Tavla Abstract Brun

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEss Tennis Orginalillustration Sosa Ball anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Nilfisk SOPRA 160