Selected Femme Quinn blus, Bordeaux


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Efashion Chana - Topp P208 Blommig, Vinröd

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Krok med Starkt Lim
Soya - Paige 1, Orange

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLoveli - Blus Bagdad, Svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vero Moda - vmGitha SS Top, Rosa
Soya - Peggy 4, Svart

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Flagga - Portugal

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Soya - Magna 1, Grön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Bon appétit 21x30cmPhilosophy Blås Original Portia blus, Flerfärgadvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vero Moda - vmNulle 3/4 Top, Grön
Junarose Makaz tröja, Navy

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Soya - Safie 1, Grön

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ONLY First blus, Grön
Star Trading. Metallykta 23,5 cm mörkbrun med timer
Minimum Botilda kjol, Orange

På tisdagen godkände ministerrådetSoya - Dena Solid 81, SvartSvanefors Löpare 45x140 svartPierre Cardin Bäddset-Påslakanset Rosa Randigt 240x220 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Eksemhandskar Barn Granberg 110.0155
Tutta, vit body med spets och puffärm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGröna burgare 9789174248074 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tomatkniv, Lord Nelson