Orange Jordglob med lampa 25cm diameter


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Tropiska löv svartvit 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Bosch Formula Pro Silence
König RFID-etikett för SAS-ALARM-300 (SAS-ASRT300)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Rött hjärta No.4 30x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt König Penna med integrerad Full HD-kamera
OBH Nordica Vattenkokare 1,2Rostfri 6471 (51026471)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Väggdekor "iPoop" 18*14cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Bosch GL 30 BSGL 31232 PRO ENERGY

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Gold Elefant Candle Temerity JonesPoster - Min älskling 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lavender Flower
Brennenstuhl Solcells-promenadstråksbelysn.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Ananas Topical Sunshine 21x30cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Sjöstjärna barn 30x40cm
Christmas Santa Tealight Holder Ornament Seasonal Gift
Proove Capidi Timer 15-60 Min.

På tisdagen godkände ministerrådetHQ Dammsugarpåse Rowenta RB - RS (W7-51650/HQN)HQ Dammsugarpåse Bosch/Siemens P (W7-52326/HQN)HQ Ljusslinga rottingboll 10 lysdioder (HQLEDSLRBALL) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Rainbow Collection 21x30cm
König USB tv dimbar stämningsbelysning 2x 50 cm 1x 90 cm RGB (KN

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster & - Och Guld 30x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Gastromax Kakmåttsset 3 delar