Sizzix Bigz Die, stl. 0,64x0,64 - 9,53x13,02 cm, rådjur, 1st.


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Paper Napkins GOLDEN FAWN - 16 Christmas Birthday Party Napkins

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Träknopp, hjärta, dia. 11 cm, djup 4,5 cm, furu, 1st.
Pinne med fot, dia. 4 cm, hålstl. 6 mm, blandade träslag, 10set,

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRecreation by our Gallery 02,Andrea Mantegna,50x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Rose Gold CONFETTI BALLOONS Party Balloons Decoration x 5
Wooden Christmas Pegs 'Noel' x 6 Xmas Craft

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Power Punch, stl. 34x50 mm, flagga, 1st.

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Terrakottakulor, vit, 18st.

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Glasunderlägg Hjärta VitHäftapparat, 1st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Miniaskar, H: 2,5-5 cm, MDF, 60st.
Skattkista, stl. 11,5x5,8x5,8 cm, inv. mått 10x4,3x3,6 cm, Kejsa

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hänglobelia regatta Midnight blå 400 frö

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Hobbysax, L: 18 cm, Högersax, 1st.
Ubbink Luftpump Air 200 200 L/tim. 1355082
Halloween väggdekor klistermärken

På tisdagen godkände ministerrådetEva ljusstake country vitMagnet / Kylskåpsmagnet Vakande Varg1.5M X 8M Weed Control Fabric Garden Ground Cover Sheet den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
8 LED-ljusslingor 5 m 300 lampor
200x300mm abs plastinspektionsinspektion dörrpanel marmor färg

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenThe Martelaarsgracht in Amsterdam,Jan van der Heyden,44x57.5cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Trådrullar, dia. 24 mm, L: 15+20+27+38+50 mm, björk, 10st.