Sizzix Thinlits Die, stl. 1,27x0,95 - 13,02x14,60 cm, hus, 1st.


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Venus and Cupid,Lorenzo Lotto,50x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Schleich Wild Life Adventskalender 2018 97702
Sparbössor bilar, H: 5,5 cm, L: 12,5 cm, vit, 12st., B: 7,8 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFiskar i havet, handmålad oljemålning på duk, 90x120 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st 140x245 cm beige
USB-fläkt med Klämma & Batteri / Portabel Fläkt - (Rosa)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Träknopp, hjärta, dia. 11 cm, djup 4,5 cm, furu, 1st.

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Junior bågfil, L: 15 cm, 1st.

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Amaryllis VitKlädnypor med stopp, L: 9,5 cm, björk, 5st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Anran övervakningspaket 8st kameror 1080P Wifi 2TB hårddisk
Klädnypor, L: 48 mm, B: 6 mm, björk, 20st.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Servettlåda, stl. 27x14x8 cm, Kejsarträd, 1st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Pappersstansar, stl. 25 mm, Vardagsmotiv, 12mix.
Påsar med handtag, plywood, 3st.
Gurka Telegraph 20 st frön

På tisdagen godkände ministerrådetTräknopp, rund, dia. 15 cm, djup 4,5 cm, furu, 1st.Kylskåpsmagneter "Life IS ALWAYS BETTER WITH A Dog"vidaXL Träd Blossom 2st varmvit 45cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pappersstansar, lager-på-lager, stl. 25+49+75 mm, max 240 g, Snö
60in x 90in Lace Tablecloth Oval

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBoxo Hylsor och spärrhandtag 46 delar 1/4" BC031-046 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Set of 4 Villeroy & Boch Voice Röd Wine Goblet set