Poster - Grön växt Maspalomas No.3 - Svartvit 70x100cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bosnien Hercegowina Landskap Mi 61-63 xx

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Cirkel med linjer marmor A3 30x40cm
EN DAG PÅ ZOO Paul Simon Sv Text Mikael Wiehe 1992

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenÄTLIGA VÄXTER I SKOG OCH MARK Anne Nilsson 1979 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt ATT VARA STYVMAMMA Cornelia Sabelström 2002
Lydnadsträning för hästen Del 1 (Larsson och Wilby)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Sovrumssäng med ribbotten 200 x 140 cm vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ubbink Djurfigur fasan 43 cm 1382511

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nordisk Kriminalkrönika 1990 Som NyHusmodern 1941-42 Prinsessan Sibylla Och Haga Prinsessornavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Emotion Dra-på-lakan strykfri 70x200 cm sand 0220.06.40
Planhyvlad Björk 27x95 mm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Monteringslim PL400 Perfekt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Badrumsmatta i bambu 60 x 90 cm brun
San Giovenale Triptych,MASACCIO,60x40cm
Fog Fog 40.

På tisdagen godkände ministerrådetBalkongplattor med vertikal design 30 x 30, 20 stLED lampa 50 watt Gårdsbelysning med RörelsesensorBjörkplywood B/BB - 15x1220x2440 mm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Silikon Silikon 39
gångjärn, 8 st, utanpåliggande gångjärn, beslag, möbler, möbelgångjärn

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEdimax Fast IP-kamera VGA Vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ProPlus Vikbar stegpall för husvagn eller camping 22 cm 770822