BRIO World - 33319 Batteridrivet aktivitetståg


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Rättviksfolk i rörelse . Om baptismen i Rättvik 1870-1981

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lincoln Kylskåpsmagnet
Roger A Caras - Katten ser dig..

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSTORA BOKEN OM ÄPPELCIDERVINÄGER + NATURLIGT FRISK MED ÄPPELCIDERVINÄGER Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt TIO GRÖNSAKER OCH EN TRYFFEL Anna Sif Olafsson 1999
Övre Norrlands historia III-IV - Gunnar Westin (röd.)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tavla med buddha

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Y-skalare (Y-peeler) - OXO Good Grips

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Norrland, Lappland, Nordkalott, Ragnar Lassinantti m flVår KokBok 1975vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
HIP Bäddset 5584-H YELPEA 240x200/220 cm flerfärgad
CHOKLADPASSION Jan Hedh 2007

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ekonomi och musik i 1700-talets Göteborg

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ayurveda : finn din unika väg till hälsa 9789153437659
Philips Hue Startkit Vit E27 Klot
HUR VÄDRET PÅVERKAR DIN HÄLSA Manfröd Kaiser 2004

På tisdagen godkände ministerrådetAvento Fitnessboll 65 cm blå 41VM-KORVERDANDIS SMÅSKRIFTER 331 VÅR NYA LAGSTIFTNING OM ARV Märta Björnbom 1929Nordisk Kriminalkrönika 2005 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Det grå brödraskapet - en berättelse om IB
Allianser

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKvalitativa metoder i strategisk kommunikation Kurslitteratur student anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tvättkorg douple svart