Aromalampa i Keramik Buddha Vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Klinisk barnpsykologi

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - New York 4 A3 30x40cm
Casework: A psychosocial therapy - Hollis Florence

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMaking markets in the welfare state - Gingrich Ny bok ISBN:9781107695573 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Samlade skrifter av Carl Gustaf af Leopold.
Alexander's Care of the patient in surgery

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Central Park

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Manhattan Sunset

Försäkringskassan: Regeringen underskattar The art of bird illustrationSilmarillion + 3 till Tolkien J R Rvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Philips myLiving Infälld smartspot Sceptrum 3x3 W 591001716
Terry Pratchett, Strata (1988) The dark side of the sun, (1988) Good Omens (1993

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ian Fleming / James Bond 007 - Live And Let Die - Signet OU 1:a uppl - Ovanlig

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. J. R. R. Tolkien, Bilbo, en Hobbits äventyr, 1985
4 Tier Plastic Drawers with Chrome Frame Vit
Nordens flora- Lindman

På tisdagen godkände ministerrådetC A Gottlund Dagbok över resan i Dalarnas finnmark 1817, OBS rödigeradKalle Anka tidningar 68-69Bonniers stora bok om filosofi , ISBN 91-0-05683-5 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Scott Adams - Dogbert's Top Secret Management Handbook
X-men Vol. 1, nr 97, 1976, toppex! VF

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSvensk kust - Några naturbilder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

BAHCO Stämjärnskniv 231 mm