Tärningsset D6 - Phantom Teal (CHX27889) - Brädspel


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Snygg Leggings stl 48/50

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Wireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjälmfäste
Henri Lloyd, Sweatshirt, Strl: M, Vit/Flerfärgad

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBetter Bodies tights medium Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Women long underwear - Tights, Art 165 - Svart - XL
Toteme, Leggings, Strl: L, Svart

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tilda Örngott Hjärta

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Buskpetunia "Dubbel kaskad Mix" 10 frö

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ny! Baddräkt SPEEDO Sculpture Storlek 36By Malina Baddräkt scampi stl svhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Citatmagnet Martin Luther King
leggings ...Storlek 48/50

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Gudrun Sjödén, Leggings, Strl: XL, Marinblå/Vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Damtröja Sweatshirt Rosa Strlk 5XL
Bordspegel Antik med låda
Baddräkt Plus Size Swimsuit Svart Strlk 2XL

På tisdagen godkände ministerrådetGrå vandringsbyxor från Fjällräven i storlek 42WHYRED, Byxdress, Strl: 42, RödDam Jumpsuit Romper Svart Strlk XXL den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
fancy qube, Mjukisdräkt, Strl: M, Superman, Mörkblå
Långärmad Topp Grå Strlk M Glittrig

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFIB:s Gyllene bok, Musse Pigg och Pluto anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Förvaringshylla för Vitvaror