Grohe Tvättställsblandare Euroeco Special DN 15 Ettgrepp eflhae1664-Hem & Trädgård

Polo Ralph Lauren, Shorts, Strl: 49, Mörkblå Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser

Lyle & Scott, Cardigan, Strl: XL, Svart
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Sixtyseven Vulcano Svart, Svart

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Poster A4 21x30cm Parrot Feathers
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Poster - Flygande Kolibris A4 21x30cm

SMHI Varning

Polo Ralph Lauren, Badbyxor, Strl: L, Rosa/Vit
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Shorts grå sweatshirt bomull paul b
Asics, Shorts, Strl: XL, Svart SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Superdry, Badbyxor, Strl: XL, Mörkblå, Polyester
Di Caprio, Kostym, Strl: 54, Svart
Herrhandskar / fingervantar - XL 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
HÅRACCESSOARER
Hårkrans rosor (Vit & Gammelrosa)
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Atlas design halsduk. Lila. Ylle/ull Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
66 North Iceland, Vantar, Svart/Brun
Fortsätt läsa
Väska mobilplånbok, Svart - snabb frakt!

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Sjal, 2st
Maria Nila, Handskar, 2 par, Engångshandskar 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Svart väska Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
DAM SNYGG KVADRAT HALSDUK Sjal RUTIG Gris XXL
Fortsätt läsa
Axelremsväska för herr, detaljer i äkta läder - MÖRKGRÖN

Varför varna för kontroller

Rebel Eagle Flag Patch Big Brodyrmärke.
Svenskt Tenn Josef Frank väska Under Ekvatorn 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Euroeco SpecialTvättställs-/säkerhetsblandare ettgrepp, DN 15väggmontageGROHE StarLight® krom ytaGROHE EcoJoy® teknologi förvattenbesparing med perfekt flödekeramikinsatsinställbar flödesbegränsareställbar minimimängd 6 l/minsvängbar och fast ställbar pip medLaminar-strålreglerare 9 l/minProjection 196 mmmetallgreppspaklängd 120 mmtemperaturbegränsareS-anslutningarVarumärke:GroheSerie:Euroeco SpecialFärg:Krom Bottenventil:Utan Höjd(mm):207 Piputsprång(mm):117 Handdusch:Utan Grepp:Engreppsblandare Svängbar:Ja CC-mått(mm):150 Typ: Tvättställsblandare
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Asics Tiger GELSAGA - Sneakers - vit/samba
Fortsätt läsa
Anna Field Wide Fit Pumps - light grå
Bogs CRANDALL TALL WOOL - Gummistövlar - plum
14 MAJ 2019 Skrivet av :
CMP NIETOS - Vinterstövlar - toffe melange
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Diadora Sneakers - gargoyle/grå violet/fiery röd
Diesel IMAGINEE S-IMAGINEE MID ON - Höga sneakers - schwarz/weiß
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
El Naturalista ANGKOR - Ankelboots - wood
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
GANT ASHLEY - Stövletter - dark brun

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Hot Soles Tofflor & inneskor - rosa Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Keen TERRADORA MID WP - Hikingskor - canteen/marsala
Luktärt Heaven Scent 10 st frön

En helg med liberalernas toppnamn i EU

le coq sportif DEAUVILLE SPORT - Sneakers - blå shadow/croissant
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Moon Boot Vinterstövlar - vit Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Poster Street View Manhattan 50x70
New Balance U220 - Sneakers - light blå 13 MAJ 2019 Skrivet av :
New Balance FUEL CELL IMPULSE - Neutrala löparskor - light rosa
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Poster - Moon No.1 30x40cm
Palladium Snörstövletter - taupe
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Irwin Ubit Step borrbit 4-22 mm 10-hål 10502853
Reebok Classic CLUB C - Sneakers - rosa/röd

Danstävling i Älvsbyn lockade

Reebok AHARY RUNNER - Neutrala löparskor - vit/navy/rosa EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Wooden Garments Clothes Hanging Double Rails With Coasters
Reebok Neutrala löparskor - purple/grå/vit
Salomon SPEEDCROSS 4 - Löparskor terräng - hibiscus
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Elegant kvinnan med harpan, oljemålning på duk, 30x40 cm
Superga COTU - Sneakers - vit
Under Armour Gym- & träningskor - ivory
Vans SK8 REISSUE - Höga sneakers - dress blå 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Fila ORBIT ZEPPA - Sneakers - keepsake lilac
ALDO SESSAME - Slip-ins - orange
ALDO NAEDIA - Ankelboots - medium brun 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
A.S.98 Cowboy- / Bikerboots - toxic 1