Poster A3 30x42cm Pineapple


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Sjukdomsförebyggande metoder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Träryggspärm A4, 60mm (Svart)
TEMATISK UNDERVISNING Jan Nilsson 2006

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStatistik för hälsovetenskaperna Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ljudbok MP3-CD kriminalroman *Emelie Schepp-Märkta för livet*
Mattebok 2a

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tvålpump svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Irwin Borrsats speedhammer plus 6 x 110 mm 5 st 10503605

Försäkringskassan: Regeringen underskattar GRÄNSÖVERSKRIDANDE STYRNING Ulrika Westrup Lunds Universitet 2002Sociologi studentlitteraturvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Good Morning Bäddset 5098-P SWEET CANDY 140x200/220 cm flerfärga
Samhällsvetenskaplig forskning - May Förlagsny bok ISBN:9789144080543

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Samlade skrifter av Carl Gustaf af Leopold.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. SOCIAL OMSORG Anita Kangas Fyhr +MÄNNISKAN SOCIALT OCH KULTURELLT Katri Kronlund
Zombie Stearinljus
A Field Guide to the Birds of Mexico and Northern Central America

På tisdagen godkände ministerrådetBamse Skatten i Grottan, sago CD, ljudbok, Berättare Olof ThunbergDa Vinci Koden av Dan BrunAll världens kräldjur och groddjur den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Olof Isaksson - Sören Hallgren: Grönland.
NY TIDNING ! FÖRSTA NUMRET AV KNASEN nr 1 1970.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSex och lögner 9789127158825 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Kuddfodral Tallyho Stig Lindberg