LED-vitrinbelysning Barthelme 62513227 2.3 Varmvit Aluminium W eflhae3106-Hushållsapparater

Bruno Premi Klassiska stövlar - ghiaccio Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser

Bullboxer Snörstövletter - dark grön
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Porslinsknopp - Guldfärgad

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Skrivbok Sverige

SMHI Varning

Buffalo ANJA - Sandaletter - navy
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Buffalo DAWN - Klassiska stövletter - blå
Buffalo London BLOSSOM - Klassiska pumps - ulises SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Brenda Zaro BENETTBO - Ankelboots - rojo
Cassis côte d'azur ESSIA - Klassiska stövletter - gold
CMP RIGEL LOW SHOES WP - Vandringskängor - blå/giada/peach 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Camper RIGHT NINA - Ballerinaskor med remmar - dark blå
Caprice Klassiska pumps - röd
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Candice Cooper PLUS - Höga sneakers - navy/base palmares blu Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Opening Ceremony DYLAN STRETCH - Stövletter - vixen röd
Fortsätt läsa
Clarks TEADALE RHEA - Sportiga snörskor - olive

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Claudie Pierlot ATULIPE - Sneakers - blanc
Copenhagen Ballerinaskor - petrol 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Crocs CLASSIC TIMELESS CLASH ROSES CLOG ROOMY FIT - Slip-ins - vit Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
DC Shoes TONIK - Sneakers - light grå
Fortsätt läsa
DKNY COURT - Sneakers - brun

Varför varna för kontroller

Donna Carolina Platåstövletter - grau
Dorothy Perkins Wide Fit WIDE FIT GAIL - Klassiska pumps - cobalt 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Dorothy Perkins SOLO NISCO - Sandaletter - gold
Fortsätt läsa
Dorothy Perkins DRAKE - Klassiska pumps - multicolor
Dorothy Perkins ANNIKA - Stövletter - vit
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Dune London ELGAR - Sneakers - vit
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Élysèss Snörskor - cahroll navy
EGO SOPHIE - Klassiska pumps - nude
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Esprit ELLA FLOWER SLIDE - Slip-ins - navy
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Esprit DESIRE BOOTIE - Snörstövletter - dark old rosa

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Even&Odd Höga sneakers - nude Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Even&Odd Ankelboots - bordeaux
vidaXL Barstolar 2 st plast röd

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Faith CRAWFORD - Klassiska pumps - röd
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Finery London COLYTON - Stövletter - röd Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Philips Taklampa med LED myLiving Cinnabar vit 4x4 W 333623117
Gabor Ballerinaskor - rosso 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Gabor WIDE FIT - Sandaletter - schwarz/gold
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Bordslampa vit UROLA
Gabor Vinterstövlar - anthrazit
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Ölstövel Plast i Rem
Glamorous Klassiska stövlar - röd

Danstävling i Älvsbyn lockade

Head over Heels by Dune HIRO - Ballerinaskor - burgundy EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Hoj dekal, finns i 5 storlekar
Hunter Gummistövlar - oxblood
HUGO HELLIA - Klassiska pumps - fuchsia
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
125 mm luft ejektor rostfritt stål
Jana Snörstövletter - bordeaux
Joshua Sanders SPICE UP - Platåsandaletter - fuxia
KIOMI Slip-ins - nude 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
KangaROOS RIVETER - Ankelboots - tan
Kennel + Schmenger BIG - Sneakers - bianco/oceano
Kurt Geiger STRIDE - Stövletter - wine 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Liu Jo Jeans GIGI - Sneakers - röd 1