Stövel trekvarts Carmela camel, Sand/camel

HUGO EVORY - Skjorta - grå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

HUGO DERO - T-shirt - bas - navy

HUGO DALAIS - Huvtröja med dragkedja - medium blåIcebound Parkas - grå melangeINDICODE JEANS GERRARD - Luvtröja - navy mixIZOD T-shirt med print - light grå heather

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

James Perse CREW - T-shirt - bas - heather gråJan Vanderstorm AGNER - Kofta - marineJacamo OVER THE HEAD HOODY - Luvtröja - navyJimmy Lion DONUTS - Strumpor - blåJ.LINDEBERG CHARLES PLAIN - T-shirt med print - zinfandelJ.LINDEBERG ARON MECH - Parkas - navyJ.LINDEBERG ELLOTT MICRO - Tygbyxor - fresh grönJOOP! PANKO SLIM FIT - Skjorta - bunt

Tack ❤

Min tid är nu

Jordan JUMPMAN AIR PANT - Träningsbyxor - burgundy crush/gym röd
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

KIOMI Kostymskjorta - vitKent & Curwen CLASSIC ROSE STAMP - T-shirt med print - vitKarl Kani SIGNATURE HOODIE - Luvtröja - brun

Kronstadt DEAN DIEGO - Skjorta - gråLacoste Sport XH9823 - Träningsbyxor - vit/navy blå/pomelo

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Lacoste Skjorta - creek

Gel kulspetspennor - Spets 0,8 mm - 10 st i mixade färger

Lacoste Piké - marineLee BUTTON DOWN REGULAR FIT - Skjorta - maroonLes Deux CHRISTOPH OXFORD - Skjorta - dark navy

Lindbergh Piké - röd
1537437987500

Lyle & Scott SLIM FIT POPLIN SHIRT - Skjorta - navyLyle & Scott ZIP THROUGH HOODIE - Huvtröja med dragkedja - light grå marlBurton Menswear London PALM TEE - T-shirt med print - gråMads Nørgaard MIDI THOR - T-shirt med print - navy/vitMango TORONTO - Kavaj - dark gråMango AGUEDA - Skjorta - vitMango SANTIAGO - Kavaj - blå inkMennace TRICOT - Sweatshirt - grå

Makia HEADING HOODED - Luvtröja - navyMustang LOGO SPECIAL - T-shirt med print - general vitNapapijri BALYS - Sweatshirt - grön muskNew Look BASIC HOODY - Luvtröja - bright rosa

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Obey Clothing EYES - Långärmad tröja - dijonOLYMP Luxor Skjorta - grauOnly & Sons ONSALTARO OXFORD - Skjorta - cashmere blåOnly & Sons ONSATARI TEE - T-shirt med print - vitOnly & Sons ONSCONRAD FLORAL - Sweatshirt - medium grå melange

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Original Penguin EMBROIDRED LOGO TEE - T-shirt - bas - dark sapphirePetrol Industries Sweatshirt - stealPeak Performance LOGO - Luvtröja - island blå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Pier One Linne - oliv/dark blåPier One Pyjamasbyxor - dark grå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - T-shirt - bas - safari purplePolo Ralph Lauren DOUBLE TECH - Huvtröja med dragkedja - vit/navy

PS by Paul Smith SLIM FIT - T-shirt med print - vitPULL&BEAR T-shirt - bas - bordeauxProdukt PKTGMS FOREST TEE - T-shirt med print - navy blazer

Resteröds ORIGINAL - Luvtröja - grå melange

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Bergans W's Oslo Down Navy Mel Dark Parka exyuik1637-Vinterjackor & Parkas

Produktbeskrivning

Vatten- och vindtät dunparka

Väder, vind och kyla är ingen match för Oslo Down Parka. Jackan består av vattentäta, vindtäta och ventilerande yttertyget Bergans Element och är isolerad med gåsdun.

Bergans kollektion Oslo består av smarta vardagsplagg med de skyddande egenskaperna från tekniska kläder.

Detaljer

  • Vattentät, vindtät och ventilerande 2-lagers Bergans Element
  • Vattenavvisande DWR-behandling, fri från PFAS
  • Isolerad med 80/20 gåsdun, 275 g, 550 cuin
  • Boxkonstruktion
  • Dragsko i midjan justeras via fickorna
  • Innehåller Bluesign-godkänt material
  • Modellen är ca 170 cm lång och bär storlek S. Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt