Pax Badrumsfläkt Passad 30 Vit eflhae1856-Hem & Trädgård

Sjal halsduk ull Mariedal design Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser

Givenchy plånbok
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Moscow 9C

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Det gröna skafferiet 9789174246803
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Poster - I love Justin Bieber Sosa hjärta 21x30cm

SMHI Varning

NY - Sjal - Halsduk - Scarf - Made in Italy - NY
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Snygg plommonfärgad läderväska
Zara väska SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Snygg läderhandväska - Röd
Sjal Cashmere ros grå
hårförlängning aubergine från The Secret 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Oldsmobile Broderat Ryggmärke
Väska
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Lotto ULTRASPHERE II ALR - Multicourt-skor - vit/grn dnd Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Asics Tiger HYPER GEL LYTE - Sneakers - vit
Fortsätt läsa
Anna Field Höga sneakers - dark grå

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
ASICS DYNAMIS 2 - Löparskor för tävling - stone grå/flash coral
Columbia PEAKFREAK II XCEL LOW OUTDRY - Hikingskor - light grå 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Castañer AFRODITA - Klassiska pumps - verde Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Diadora GAME WAXED - Sneakers - vit/fogliage
Fortsätt läsa
Diesel SCIROCCO H-SCIROCCO LOW - Sneakers - schwarz

Varför varna för kontroller

ecco ASPINA - Hikingskor - grå
Felmini GREDO - Cowboy- / Bikerboots - brun 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
HUF HUPPER - Höga sneakers - navy
Fortsätt läsa
Hummel SLIMMER STADIL LOW - Sneakers - bordeaux/weiß
Keen TERRADORA MID WP - Hikingskor - peppercorn/wine tasting
14 MAJ 2019 Skrivet av :
La Sportiva BUSHIDO II WOMAN - Löparskor terräng - marine blå/aqua
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Mizuno WAVE LIGHTNING Z4 - Indoorskor - azalea/vit/camellia rose
Merrell SIREN GUIDED LACE Q2 - Hikingskor - aluminum
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
New Balance U520 - Sneakers - outer space
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
New Look OILER - Sandaletter - tan

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Palladium PALLAPHOENIX - Sneakers - vit Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Reebok Classic NPC II - Sneakers - vit
Grön gurka Flaskpropp

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Reebok Classic EX-O-FIT - Höga sneakers - vit
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Reebok FLEXAGON FIT - Gym- & träningskor - denim glow/vit Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
100 st Tepåsar Kryddpåsar Doftpåsar
Saucony FREEDOM ISO 2 - Neutrala löparskor - aqua 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Skechers SYNERGY-WINTER NIGHTS - Höga sneakers - stone
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
LECHUZA Odlingsenhet Rondo 40 ALL-IN-ONE kolgrå metallisk 15743
Onitsuka Tiger MEXICO 66 - Sneakers - weiß/schwarz
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Einhell Grästrimmer bensindriven GH-PT 2538 AS
Vans SK8-HI MTE - Höga sneakers - sudan brun/mazarine blå

Danstävling i Älvsbyn lockade

Vaude TRK SKARVAN STX - Hikingskor - raisin EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Power Punch, dia. 38 mm, pil, 1st.
Fila MINDBLOWER - Sneakers - vit/navy/röd
ALDO ALAENIEL - Sandaler - vit
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
10 meter av 15mm extra stark rörskumisolering släpvagn 6mm
ALDO WIEMA - Ankelboots - brun
A.S.98 Klassiska stövlar - sun
Alpe JLENA - Sneakers - burdeos 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Anna Field Sneakers - rose gold
Call it Spring EDALEWET - Slip-ins - medium beige
Be Only NASHVILLE GLITTERS - Ankelboots - glitters marine 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Billi Bi Sneakers - vit/blå/curry 1