Jamie Oliver Terrakotta Vinkylare Vintage Blå 19 cm

Minimum WILSON - T-shirt - bas - adobe rose

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Makia BEACON - T-shirt med print - vit

Mitchell & Ness NBA ALL STAR - Luvtröja - purpleMcQ Alexander McQueen OVERSIZED - Sweatshirt - cadillac rödNicce CENTRE LOGO HOOD - Luvtröja - emerald grönNapapijri BERTHOW LOGO - Luvtröja - blu marine

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

New Look CROSSDYE - Skjorta - pale blåNew Look PERRY STRIPE - Långärmad tröja - navyNudie Jeans JONIS - Skjorta - denimObey Clothing PHILOSOPHY - T-shirt med print - atlantic grönOLYMP No. Six SUPER SLIM FIT - Skjorta - weissOLYMP Luxor MODERN FIT - Kostymskjorta - light blåMarc O'Polo DENIM T-shirt med print - blå night skyOnly & Sons ONSZIP - Huvtröja med dragkedja - olive night

Tack ❤

Min tid är nu

Only & Sons O N S M A R I O F U N N Y - T-shirt med print - light grå melange
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Only & Sons ONSCAMO TAPE TEE - T-shirt med print - forrest nightOnly & Sons ONSBASIC HOODIE - Luvtröja - forest nightOriginal Penguin PINPOINT - T-shirt - bas - bright vit

Petrol Industries T-shirt med print - dark indigoPetrol Industries Luvtröja - deep navy

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Pepe Jeans SERGIO - Piké - 802optic vit

Steinel Inomhuslampa RS LED M2 krom 033217

Pier One Skjorta - gråPier One T-shirt - bas - grå melangePier One Luvtröja - bordeaux melange

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - Skjorta - channel grå
1537437987500

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - T-shirt - bas - provincetown blåPolo Ralph Lauren CUSTOM SLIM FIT - Piké - canterbury heatherPolo Ralph Lauren CLASSIC ATHLETIC - Huvtröja med dragkedja - charcoalPaul Smith MEN TIE NARROW - Slips - multi-colourödPULL&BEAR MARC MÁRQUEZ - T-shirt med print - orangeProdukt Skjorta - dark blå denimRödefined Rebel ANDY LONGSLEEVE - Skjorta - navyReebok Classic BIG STARCREST CREW - Sweatshirt - grå

Reebok BIG LOGO HOODIE - Luvtröja - oliveRiver Island Långärmad tröja - gulSamsøe & Samsøe WALTONES - Skjorta - darkest sprucesandro Skjorta - blå vintage denim

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Scotch & Soda CLASSIC GARMENT DYED - Piké - spruce grönSelected Homme Kostymskjorta - gråSelected Homme SHDSLIM-MATHCOLE - Kostymbyxor - dark gråSelected Homme BASIC - Huvtröja med dragkedja - mottled dark blåSIKSILK TOURNAMENT LONG SLEEVE - Långärmad tröja - vit

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

s.Oliver REGULAR FIT - Skjorta - postcard blåSoulland RICHMAN - Skjorta - multiSuperdry ORANGE LABEL VINTAGE - T-shirt med print - flash blå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Superdry MET VINTAGE - Linne - dark gråSuperdry VINTAGE VARSITY - T-shirt med print - röd

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Superdry OLDSKOOL SUPERSTATE - Piké - highland navySuperdry Huvtröja med dragkedja - rich raspberry

Superdry AVIATOR ROOKIE - Parkas - nightshadeTommy Hilfiger Tailoröd Kostym - brunThe North Face PEAK TEE - T-shirt med print - persian orange

Duke FLYERS - T-shirt - bas - vit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Badrumsset 4-delar exyuik2562-Badrumstillbehör

Produktnummer: 6606768

Snyggt badrumsset i trämotiv.

Färg: Brun

Material: Plast

Meningen med hela skiten…

Tiger of Sweden SAMUELL - Slips - pure vit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Tommy Hilfiger CORP FLAG TEE - T-shirt med print - blåTommy Hilfiger BASIC SIDE TAPE - Träningsbyxor - cloudTOM TAILOR STRUCTURED MOULINÉ ZIP - Kofta - dove grå

15324212664902228635381886865163.jpg

TOM TAILOR DENIM STRUCTURE - Sweatshirt - blåTommy Jeans ESSENTIAL ZIPTHRU - Huvtröja med dragkedja - grön

Teddy Smith CARTON CONFO - Skjorta - uniqueUnder Armour HERREN TRAININGSSHORTS WORDMARK - Träningsshorts - pitch grå/orange glitchVersace Collection Långärmad tröja - neroWe are Cph PETER HOOD - Luvtröja - navy

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Wrangler LOGO TEE - T-shirt med print - vitYOURTURN Sweatshirt - blåZalando Essentials Skjorta - olivAntony Morato Sneakers - bianco

Boken finns att köpa här.

BOSS ECLECTIC - Sportiga snörskor - dark blå

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Boxfresh BERTHAR - Höga sneakers - dark gråBullboxer Snörstövletter - blåcamel active CANBERRA - Snörstövletter - cinnamon/mocca

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • CROSSHATCH ZETLAND - Sneakers - steel grå
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • ecco SOFT MENS - Sneakers - dark shadowFloris van Bommel CREPI CUP - Snörstövletter - dark blåGlobe CHUKKA - Sneakers - woodsmoke
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Iceberg CANARIA - Sneakers - beigeK-SWISS HOKE MID CMF - Höga sneakers - chocolate/cloud dancerLloyd GAMON - Eleganta snörskor - schwarzMagnanni Snörstövletter - antidifumo conac
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Mustang Slip-ins - sandPantofola d`Oro UMITO UOMO - Sneakers - tortoise shell
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Polo Ralph Lauren BEAR - Slip-ins - newport navy
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Rieker Snörskor - kasta/moroShoe The Bear DYLAN - Slip-ins - blå

Over and out.

Klara